FAIL (the browser should render some flash content, not this).

Szkennelés dobszkenner crosfield Crosfield Magnascan 656 dobszkenner
A mai, digitalizált világban, a digitális fényképezőgépek elterjedésével a filmre való fényképezés háttérbe szorult, mégis sokszor szükség lehet régi, más formában nem elérhető fényképek, diák digitalizálására, vagy grafikák, rajzok vagy akár régi nyomdai termékek továbbfeldolgozás miatti szkennelésére. Dobszkennerünk a szakma csúcsát képviseli. Ezeket az ipari szkennereket nem korlátozzák a ccd technológia korlátai, optikai felbontásuk páratlan részletgazdagságot kínál.
Szkennelés dobszkenner crosfield Szkennelés nagyfelbontásban
Az ipari dobszkennerek egyaránt alkalmasak átnézeti (negatív és pozitív, színes és szürkeárnyalatos dia és síkfilm) vagy ránézeti eredetik (fényképek, egyedi rajzok, nyomatok) maximális felbontásban történő szkennelésére. A szkenner optikai felépítésének köszönhetően szkenneléskor elméletileg bármilyen felbontást beállíthatunk, a szkennelt kép minőségének csak az eredeti részletgazdagsága szab határt.
Szkennelés dobszkenner crosfield Színhelyesség
A Crosfield dobszkennerekben alkalmazott, speciális, egyenletes színhőmérsékletű fényforrás, a mai napig vezető technológiának számító photomultiplier csövek, a mintavételezés és a rekesz független szabályozása értő kezekben fantasztikus színbontást eredményezhet, melyet a napjainkban kapható legmodernebb síkágyas szkennerek sem tudnak felülmúlni. Színmélység, árnyalati terjedelem, szinte korlátlan felbontás, ez a színbontásban a csúcskategória.
Szkennelés dobszkenner crosfield Milyen eredetiket tudunk szkennelni?
A dobszkenner gyorsan forgó eredetitartójára (dob) maximum 50x70 cm méretű hajlékony eredeti rögzítésére van lehetőség, legyen akár ránézeti vagy átnézeti képről szó. A szkenner standard kimenete 304.8 dpi felbontású .tif file, CMYK színtérben. A szkennelés után a képek minden esetben egy alap retusáláson esnek át, ahol az eredeti alap hibái kerülnek kijavításra, majd egy kalibrált, színhelyes monitoron még egy utólagos színellenőrzésre kerül sor. Árak és további információk árlistánkban.
Árlista >>
Szkennelés dobszkenner crosfield Természettudományi Múzeum Feladatunk, a Természet-tudományi Múzeum számára készült kézirajzok digitalizálása volt.
Mintakép >>
Szkennelés dobszkenner crosfield Építészet Építőművészeti kiállításra síkfilmes felvételek plakátméretre történő nagyítása volt a feladat.
Mintakép >>