FAIL (the browser should render some flash content, not this).

Filmlevilágítás
Filmlevilágítás, Levilágítás Filmlevilágítás
A nyomdaiparban egyre jobban elterjedő ctp technológia nem tudta teljes mértékben kiszorítani a hagyományos filmlevilágítás - lemezmásolás eljárást, emellett sok olyan egyéb technológia előfordul a nyomtatás és a könyvkötészet világában, ahol elengedhetetlen a jó minőségű nyomdai film levilágítása, gondoljunk csak a szitanyomtatásra vagy a magas-nyomtatáshoz használt klisékre, de megemlíthetjük a kisszériás nyomtatott áramköri lapok előállítását. Ebben lehet segítségére cégünk filmlevilágítási szolgáltatása, melyet több mint 15 éve folytatunk megrendelőink részére.
Filmlevilágítás, Levilágítás Nyomdai film
Amennyiben nyomdai filmre van szüksége, mindenképpen szükséges, hogy megrendeléskor az alábbi paramétereket megadja:
- Rétegállás (rétegen olvasható vagy nem olvasható)
- Rácssűrűség (lpi vagy lpc)
- Polaritás (pozitív vagy negatív)
MunkafolyamatAgfa Apogee-X Workflow
A modern nyomdai előkészítés világában mára elkerülhetetlenné vált a különböző előkészítési folyamatok összehangolása. Ebben nyújt segítséget az Agfa cég által fejlesztett Apogee munkafolyamat menedzselő rendszer, mely a teljes előkészítési folyamatot átöleli, kezdve a pdf fájlok ellenőrzésétől a kilövésen át a megfelelő rácsozási technikák alkalmazásával a kiválasztott kimeneti egységre történő kiküldéséig bezárva. Mindezeket a szerteágazó tevékenységeket öleli egyetlen szerves egységbe, olyan az iparágban sztenderdnek elfogadott technikákat alkalmazva, mint az Enfocus cég által fejlesztett Preflight (pdf ellenőrző), az Adobe által fejlesztett APPE (Adobe Pdf Print Engine). A zárt munkafolyamat egysége biztosítja, hogy minden kimeneti egységen ugyanazt a végeredményt lássuk, mint amit a bemeneti állományon láttunk. A beépített és gondosan konfigurált automatizmusok megkönnyítik az operátorok munkáját és ezzel a hatékonyabb termelést segítik.
Postscript, PDF Milyen anyagokat tudunk fogadni? Postscript? Pdf?
A nyomdai előkészítésben mára már sztenderdé vált a pdf fájlok használata, melyet szinte bármilyen grafikai és egyéb programból, egy-két kattintással nyomdai minőségben tudunk létrehozni. Mégis, bizonyos szabályokat érdemes betartani, hogy a lemezek és majd a később megszületendő nyomat megfelelő minőségű legyen.
Anyagleadási feltételek filmlevilágításhoz>>
Árlista >>
Kilövés, Digitális Montírozás Milyen információra van szükségünk ahhoz, hogy az Ön által kért kilövés megfelelően elkészülhessen?
Amennyiben a filmlevílágítást digitális montírozással együtt szeretné, az anyagok kilövéséhez (digitális montírozásához) minden esetben szükségünk van bizonyos paraméterek egyeztetésére. Vágott méret, frézelés, kifutó? Ha ezek a kifejezések ismerősek Önnek, akkor minden bizonnyal az alábbi segédlet segítségével könnyedén tudunk egyeztetni, hogy hogyan is képzeli el a munka montírozását.
Kilövési (digitális montírozás) segédlet>>
Szkennelés dobszkenner crosfield Szkennelés Dobszkennerünkkel az elérhető legnagyobb felbontással vállaljuk diái vagy ránézeti eredetijei szkennelését
Tovább >>
CTP Lemezlevilágítás CTP LemezlevilágításOfszet lemezkészítés a legjobb minőségben, B1 méretig.
Tovább >>