FAIL (the browser should render some flash content, not this).

Automatic loading system of Luxel V-9600 CTP
Viola lézeres lemezlevilágítás CTP Lemezlevilágítás
A Fujifilm által kifejlesztett belsődobos, teljesen automatikus lemezadagolóval ellátott B1-es CTP berendezés mind minőségben, mind termelékenységben ideális választás. Ha nem szeretne beruházással bajlódni, kollégákat átképezni, nincs hová tenni egy új berendezést, válasszon minket! Elromlott a saját CTP berendezése? Sürgős megoldást keres? Küldje el kilőtt állományait és akár 2 órán belül viheti a lemezeit. Felkészült kollégáink évtizedes nyomdai és előkészítési tapasztalattal a hátuk mögött fogadják anyagait.
Ofszet lemezlevilágítás, CTP Brillia HD Pro-V
A Brillia HD PRO-V a vegyszermentes CTP előnyeit egyesíti az ibolyalézeres levilágítás bizonyítottan alacsony tulajdonlási költségeivel. Ezzel összehasonlíthatatlan minőséget, egyenletességet és lemezgyártási termelékenységet biztosít megnövelt nyomtatási példányszámmal, FM rácsra képességgel és UV festékekkel történő nyomtatásra alkalmassággal. Nincs veszteség a lemezlevilágító termelékenységében, 1-99%-os pont 200 lpi-nél, vegyszermentes kidolgozás, akár 200 000 fordulatig megfelelő.
Agfa Apogee X munkafolyamat vezérlő rendszerAgfa Apogee-X Workflow
A modern nyomdai előkészítés világában mára elkerülhetetlenné vált a különböző előkészítési folyamatok összehangolása. Ebben nyújt segítséget az Agfa cég által fejlesztett Apogee munkafolyamat menedzselő rendszer, mely a teljes előkészítési folyamatot átöleli, kezdve a pdf fájlok ellenőrzésétől a kilövésen át a megfelelő rácsozási technikák alkalmazásával a kiválasztott kimeneti egységre történő kiküldéséig bezárva. Mindezeket a szerteágazó tevékenységeket öleli egyetlen szerves egységbe, olyan az iparágban sztenderdnek elfogadott technikákat alkalmazva, mint az Enfocus cég által fejlesztett Preflight (pdf ellenőrző), az Adobe által fejlesztett APPE (Adobe Pdf Print Engine). A zárt munkafolyamat egysége biztosítja, hogy minden kimeneti egységen ugyanazt a végeredményt lássuk, mint amit a bemeneti állományon láttunk. A beépített és gondosan konfigurált automatizmusok megkönnyítik az operátorok munkáját és ezzel a hatékonyabb termelést segítik.
PDF, CTP lemez, Levilágítás Milyen anyagokat tudunk fogadni?
A nyomdai előkészítésben mára már sztenderdé vált a pdf fájlok használata, melyet szinte bármilyen grafikai és egyéb programból, egy-két kattintással nyomdai minőségben tudunk létrehozni. Mégis, bizonyos szabályokat érdemes betartani, hogy a lemezek és majd a később megszületendő nyomat megfelelő minőségű legyen.
Anyagleadási feltételek >>

Digitális montírozás, kilövés Milyen információra van szükségünk ahoz, hogy az Ön által kért kilövés megfelelően elkészülhessen?
A modern kötészeti eljárások, a hajtási minták és a nyomógépek sokfélesége miatt az oldalak kilövéséhez (digitális montírozásához) minden esetben szükségünk van bizonyos paraméterek egyeztetésére. Vágott méret, frézelés, kifutó? Ha ezek a kifejezések ismerősek Önnek, akkor minden bizonnyal az alábbi segédlet segítségével könnyedén tudunk egyeztetni, hogy hogyan is képzeli el a munka montírozását.
Kilövési (digitális montírozás) segédlet>>

Árlista >>

Levilágítás, filmlevilágítás FilmlevilágításFilmlevilágítás 750x1130 mm-ig, Agfa Avantra levilágítón, akár 3600 dpi felbontással.
Tovább >>
Digitális proof Kalibrált, színhelyes proof nyomtatás, hogy a nyomás előtt meg tudjon győződni anyaga színhelyességéről!
Tovább >>