FAIL (the browser should render some flash content, not this).

Digitális proof készítés Digitális Proof készítés
Bármennyire is átveszi a digitalizálódás a kézzelfogható ellenőrzési lehetőségek helyét, mindig szükség lehet egy színhelyes nyomatra. Epson 4800-as, rendszeresen kalibrált nyomtatónkon bármikor ellenőrizheti grafikái színhelyességét. Az ISO 12647-1 szabványhoz kalibrált és rendszeresen ellenőrzött berendezéssel színhű nyomatot készíthet kiadványához. Az Agfa Apogee folyamatvezérlő rendszer szerves részét képző QmsX proof kalibráló és ellenőrző rendszer garancia az állandó minőségre és megbízhatóságra.
Plakátnyomtatás Plakátnyomtatás
A HP Z2100-as plakátnyomtatónkkal 1118 mm szélességig és akár több méter hosszúságban vállaljuk akár fotóminőségű plakátok nyomtatását, többféle papírra is. A HP neve önmagában garancia a minőségre. A Z2100-as sorozat 8 színnel dolgozik a tökéletes színvisszaadás érdekében. A HP által szállított Vivera festékcsalád hosszantartó tökéletes színvisszaadást biztosít, bárhová is szánja az általunk készített nyomatot. Bővebb információ árlistánkban.
Tervnyomtatás Tervnyomtatás
HP 1050CM nyomtatónkkal 914 mm papírszélességig vállaljuk műszaki rajzok, tervek és egyéb grafikák hatékony nyomtatását. A nyomtató magas megbízhatóságával emelkedik ki a konkurencia hasonló tudású nyomtatói közül. Négy nyomtatófejjel és 1200 dpi ff és 600 dpi színes felbontásával tökéletes választás műszaki razjok, CAD/CAM rajzok nyomtatására. Bővebb információ árlistánkban.
Milyen papírokra nyomtatunk?
Digitális proof készítésekor az EFI legmagasabb minőségű, kifejezetten a digitális proof készítésre kifejlesztett papírját használjuk, mely biztosítja az egyenletes nyomatminőséget és az ofszetnyomtatás megfelelő emulálását. Plakát- és tervrajznyomtatáshoz a HP minőségi papírjait használjuk, különböző grammsúlyban és felülettel, legyen akár fényes vagy matt vagy felületkezelt. A papírfajta kiválasztásánál a megrendelő és a leendő nyomat felhasználása dönt. Árak, további információk árlistánkban.

Árlista >>

digitális proof készítés kromalin cromalin digitális próbanyomat plakát plakátnyomtatás tervrajz tervnyomtatás nyomtatás

FilmlevilágításFilmlevilágításFilmlevilágítás 750x1130 mm-ig, Agfa Avantra levilágítón, akár 3600 dpi felbontással.
Tovább >>
CTP lemezlevilágítás CTP Lemezkészítés Ofszet lemezkészítés a legjobb minőségben, B1 méretig.
Tovább >>