FAIL (the browser should render some flash content, not this).

Tördelés, kiadványszerkesztés Tördelés
Névjegykártyától az óriásplakátig! Cégünk több, mint 15 éves fennállása alatt a grafikai munkák teljes spektrumával foglalkozott már, megrendelőink legnagyobb meg-elégedésére. Havilapok, reklámkiadványok, műszaki kiadványok szakszerű, gyors tördelését vállaljuk elérhető áron, maximális odafigyeléssel. Mac és Windows rendszeren egyaránt, a legismertebb programok használatával, kollégáink folyamatos továbbképzésével törekszünk megrendelőink kiszolgálására.
Grafikai tervezés
Amennyiben csak egy elképzelése van, de kiadványát, reklámanyagát szeretné megvalósíttatni, képzett grafikusaink formába öntik azt akár több stílusban is. Arculatot szeretne cégének, frissítené kiadványát? Nyugodtan forduljon hozzánk!
Nyomdai munkák
Cégünk folyamatosan, több nyomdával áll közvetlen kapcsolatban, így az adott munkára a legmegfelelőbbet tudjuk kiválasztani, ami garancia a magas minőségre és a versenyképes árra. Ne bajlódjon a gépindulással, a szállítással, az árajánlatokkal, ismeretlen szakszavakkal! Levesszük a válláról ezeket a terheket és maximális kiszolgálással kiviteleztetjük munkáját!
Levilágítás, filmlevilágítás FilmlevilágításFilmlevilágítás 750x1130 mm-ig, Agfa Avantra levilágítón, akár 3600 dpi felbontással.
Tovább >>
Digitális proof Kalibrált, színhelyes proof nyomtatás, hogy a nyomás előtt meg tudjon győződni anyaga színhelyességéről!
Tovább >>